A A A

Adres:
Markt 55
5554 CA Valkenswaard
T 040 - 2017574

Facebook Parochie Willibrord

maria


Nieuws

Nieuws van PMC Waalre


Samen met het Parochieel MissieCentrum Waalre kijken we terug op een zeer geslaagde Driekoningenactie. Daarnaast is er nieuws over de nieuwe locatie van de rommelmarkt op 25 en 26 mei.

Ongeveer 40 kinderen kwamen op zondag 6 januari vroeg uit hun bed voor een goed doel. Voor tien uur stonden de eerste kinderen voor de deur van 'Kindcentrum De Wilderen' om zich te verkleden als koning. Nadat iedereen was verkleed kwam de groep naar de Willibrorduskerk. Daar ging diaken Bas Leijtens met de kinderen in gesprek of het feest van Driekoningen. Na de zegen gingen de kinderen in duo's op pad. In totaal zat er EUR 833,91 in de collectebussen. Een mooi bedrag voor de Derde Wereld!

Het PMC bedankt de basisschool en Kinderstad voor de fijne medewerking. Wij zijn natuurlijk heel blij met al onze koningen en koninginnen die aan deze actie hebben meegedaan. 

Foto's staan op www.tinyurl.com/pmcdriekoningen2019 

Tot volgend jaar!

 

Locatie rommelmarkt 25 en 26 mei 2019

Jarenlang is de rommelmarkt in Waalre gehouden in en om 'Het Klooster' in Waalre-dorp. De verkoop van het gebouw betekende dat we een nieuwe locatie moesten zoeken. Dat is gelukt! In het weekend van 25 en 26 mei a.s. wordt de rommelmarkt gehouden in de sporthal 'De Hoeveland' aan de mr. Slootsweg, slechts 300 meter van onze oude locatie. De toegang blijft vanzelfsprekend gratis.

Leden van het Parochieel MissieCentrum Waalre. Info: Th. Wouters, tel 040-221 40 87 of pmcwaalre@gmail.com

 

 

 

Activiteiten

21 maart - Bijbelsgespreksavond - Valkenswaard

Eerste bijeenkomst in de reeks. Thema: De geboorte van Jezus
meer >>

28 maart - Bijbelgespreksavond - Valkenswaard

Tweede bijeenkomst in de reeks van vier. Thema: de zondvloed. Het verbond met Noah.
meer >>

4 april - Bijbelsgespreksavond - Valkenswaard

Derde bijeenkomst in de reeks van vier. Thema: gesprek met een wetgeleerde; de barmhartige Samaritaan.
meer >>