Adres:
T 040 - 2017574

Facebook Parochie Willibrord

maria

‘Kerk zijn’ in de H. Willibord van morgen….

De komende jaren willen de pastores samen met de vrijwilligers en de parochianen met nieuw elan werken aan een missionaire parochie. Voor ogen staat een parochie van mensen die de ‘Blijde Boodschap’ beleven en uitstralen. Zij doen dit wanneer zij het Kerk-zijn in de volle breedte en diepte waarmaken in de het vieren (liturgie), het leren (de catechese), het dienen (de diaconie) en de gemeenschapsopbouw.

Het pastoresteam en de vrijwilligers willen niet alleen voor de trouwe kerkgaande gelovigen een parochie vormen, maar zij willen deze parochie ook vormen voor hen die uit beeld zijn geraakt, de zoekenden en (soms sociale-) uitvallers. Voor deze mensen moet er troost en bemoediging zijn.

De Kerk is ‘daar’ waar mensen van alle leeftijden zich thuis kunnen voelen, anders gezegd: ‘thuis’ is ‘daar’ waar jij je door God en je medemens gekend voelt.

De parochie H. Willibrord moet midden in de samenleving staan en op deze wijze de Kerk een gezicht geven.

18 december - Verdiepingsavond zondagsevangelie - 19:30 uur pastorie Aalst

Het evangelie van de zondag geeft ons genoeg stof om over te na denken en met elkaar te bespreken. U hoeft zich niet vooraf aan te melden, u kunt gerust aansluiten!

Vieringen tijdens Kerstmis - alle kerklocaties

Hieronder vindt u een overzicht van alle vieringen tijdens het Feest van Kerstmis

25-26 december Kerststal bezichtigen

De kerken van Aalst en Waalre zijn 's middags open. Kom langs om een kaarsje aan te steken bij de kerststal.