A A A

Adres:
Markt 55
5554 CA Valkenswaard
T 040 - 2017574

Facebook Parochie Willibrord

Nieuws


Nieuws

Ziekenviering in de OLVP-kerk te Aalst


Elke derde woensdagavond van de maand, na de H. Mis van 19.00 uur, wordt er tijdens de uitstelling van het allerheiligste gebeden voor de zieken en alle mensen die het moeiijk hebben, om welke reden dan ook.

 

Ziekenviering in de kerk in Aalst

Elke derde woensdagavond van de maand, na de H. Mis van 19.00 uur, wordt er tijdens de uitstelling van het allerheiligste gebeden voor de zieken en alle mensen die het moeiijk hebben, om welke reden dan ook. Iedereen kent wel iemand die ziek is of die worstelt in het leven. We zingen en bidden samen om zo kracht en vertrouwen te vragen voor deze mensen én voor onszelf…,want iedereen kent ook zelf periodes waarin het moeilijk is.

Een ieder wordt uitgenodigd zijn persoonlijke intenties op te schrijven. Deze worden dan tijdens de viering uitgesproken. Uiteraard worden ook alle intenties die leven in uw hart bij God gebracht. Al biddend en zingend voelen we ons zo gesterkt en verbonden met elkaar.

U bent van harte uitgenodigd mee te doen en te ervaren wat het met u doet. U bent niet verplicht vooraf naar de mis te komen. De viering duurt een klein half uurtje en wordt voorgegaan door een priester of diaken.

Er wordt tijdens de viering ook gebeden voor groepen mensen in de wereld. Veel mensen gaan momenteel gebukt onder geweld, haat, vervolging of vluchten naar een ander land waar ze hopen op een beter leven. In onze machteloosheid is het goed om hen biddend nabij te zijn.

Wanneer: elke 3e woensdag van de maand na de H. Mis van 19.00 uur.

Waar: in OLVP kerk in Aalst, Eindhovenseweg 63.

Laatste nieuws

Rond Allerzielen wordt Jheronimus Bosch herdacht met een concert in de Sint-Janskathedraal van ’s-Hertogenbosch.

 

Vanaf donderdagavond 8 september gaan de bijeenkomsten van de CAFE cursus weer van start. Locatie: Parochiecentum in Valkenswaard naast de Nicolaaskerk.

Alle bijeenkomsten zijn los van elkaar te volgen!

Op zondagavond 3 april jl. is oud-pastoor Willy Schaar in het MMC te Veldhoven overleden.

Hij is 78 jaar geworden.

Paus Franciscus heeft het Heilig Jaar geopend. In een speciale mis op het Sint-Pietersplein in Vaticaanstad sprak hij de gelovigen toe. De paus riep hen op "angst en vrees opzij te zetten". 

 

Activiteiten

Komende gebeurtenissen