A A A

Adres:
Markt 55
5554 CA Valkenswaard
T 040 - 2017574

Facebook Parochie WillibrordJongvolwassenen

Jongvolwassenen

In onze parochie H. Willibrord zijn er per kerklocatie een aantal jongvolwassenen actief op het gebied van vrijwilligerswerk of gewoon als parochiaan. Enkele van deze jongvolwassen mensen hebben zich net na de parochiefusie gevonden en organiseren een aantal keren per jaar een activiteit voor de jongvolwassenen. Zo is er in het najaar van 2014 een ontmoeting geweest van ca, 35 jongvolwassenen in het kader van een ‘tappas avond’ in de pastorie van Waalre Dorp. Begin juni hebben we met ca. 25 jongvolwassenen genoten van een lezing van onze hulpbisschop mgr. Mutsaerts (Thema: ‘gewoon geloof’). In het najaar van 2015 organiseren we een eucharistieviering op zaterdagavond 10 oktober om 19.00 uur in de Nicolaaskerk waarbij iedereen van harte uitgenodigd is. Het jongerenkoor van de Brigidakerk uit de H. Nicasiusparochie uit Geldrop verzorgt de zang. Het zal een themadienst worden met na afloop een gezellige ontmoeting in de pastoriezaal van de Nicolaaskerk. Iedereen is van harte welkom!

Laatste nieuws

Rond Allerzielen wordt Jheronimus Bosch herdacht met een concert in de Sint-Janskathedraal van ’s-Hertogenbosch.

 

Vanaf donderdagavond 8 september gaan de bijeenkomsten van de CAFE cursus weer van start. Locatie: Parochiecentum in Valkenswaard naast de Nicolaaskerk.

Alle bijeenkomsten zijn los van elkaar te volgen!

Op zondagavond 3 april jl. is oud-pastoor Willy Schaar in het MMC te Veldhoven overleden.

Hij is 78 jaar geworden.

Paus Franciscus heeft het Heilig Jaar geopend. In een speciale mis op het Sint-Pietersplein in Vaticaanstad sprak hij de gelovigen toe. De paus riep hen op "angst en vrees opzij te zetten". 

 

Activiteiten

Komende gebeurtenissen